Meny
Søk

VIKTIG INFO TIL MEDLEMMER

LES DETTE!

VI ÅPNER MANDAG 15. JUNI! VIKTIG INFORMASJON TIL DEG SOM MEDLEM

Endelig åpner vi dørene og kan ønske deg velkommen på trening igjen. Vi gjør alt vi kan for å ivareta din og våre ansattes trygghet og ber deg derfor lese nøye gjennom denne e-posten slik at vi sammen ivaretar smittevern på en best mulig måte. 

Sentrene er klargjort før åpning og vi følger godkjent bransjestandard og har hyppigere renhold. Vi vil også ha kontroll på hvor mange som er på vårt senter til enhver tid, og du vil kunne se oppslag om maks antall besøkende i ulike soner på senteret. 

Åpningstider
Åpningstider for ditt lokale senter finner du ved å besøke senterets hjemmeside eller Facebook side. Du trenger ikke booke tid til trening på forhånd (unntak ved gruppetrening), tren når det passer deg i våre åpningstider.

Ankomst på senteret
Når du ankommer senteret er det svært viktig at du benytter medlemskort for å logge ditt besøk. Dette gjør du ved bookingstasjon/resepsjon. Dette er for at vi til enhver tid vet hvem som er på senteret med tanke på eventuell smittesporing og er et krav fra myndighetene. Kommer dere sammen har dere ansvar for at hver og en registrerer sitt besøk

Start med rene hender
Ved inngangen på ditt senter vil du finne en «hygiene stasjon». Her må alle desinfisere hender før trening. Det vil også være antibac og hygienestasjoner  på strategiske steder på senteret

Når holder du deg hjemme?
Alle som har nedsatt allmenntilstand, symptomer på luftveisinfeksjon, feber, sår hals, rennende nese, hoste og liknende, skal holde seg hjemme. 

Garderober, badstue og dusjer 
Garderober og dusjer er stengt i minst 1 uke fra åpning 15.Juni. I dusjer og garderober skal det være en meters avstand mellom besøkende. Badstuer er stengt i hensyn til smittevern

Håndkle og drikkeflaske
Ta med eget rent håndkle på trening til å sitte/ligge å på både i studio og på gruppetimer. Ta med egen drikkeflaske, det er mulig å fylle vann på senteret. Det er påbudt med innesko på trening og ikke tillatt å trene barbeint, barbeint/sokker. Noen unntak kan forekomme på spesielle gruppetimer. Magnesium i flytende eller fast form er ikke tillatt ved åpning.

Avstandsbarometeret 
Litt svett? Ved trening med lav intensitet må man holde 1 m avstand til andre.

Ta i skikkelig? Det går selvfølgelig fint, men ved høy intensitet må man holde 2 m avstand til andre.

Er du syk? Da ønsker vi deg velkommen tilbake når du er frisk.

Du vil oppleve at utstyr kan være flyttet på eller stengt for å tilrettelegge for avstand. Det er viktig å unngå køsituasjoner. Tørk av og gjør rent brukt utstyr med desinfeksjon på flasker og papir. Skjermene på vårt kondisjonsutstyr som tredemøller vaskes jevnlig av våre ansatte da disse skjermene ikke tåler papir og spray. Unngå bruk av plass i studio til sosialt samvær, tren effektivt og gi plass til andre😊 

Gruppetimene
Det vil være redusert kapasitet på gruppetimene i hele sommer grunnet smittevern. Det er kun lov til å være med på 1 time på samme dag. På høyintensitets timer vil det være åtte kvadrat per deltaker, på lav intensitet fire kvadrat per deltaker. Vi har ikke sykkeltimer inne i sommer. Du booker timer på vanlig måte i appen eller på nett og vi oppfordrer til forhåndsbooking. Ved ankomst trekker du ikke lapp, dette for å hindre ansamling ved booking stasjon. Vi ønsker at du tar med eget håndkle, utover dette er det ikke tillatt å ta med eget utstyr hjemmefra. Etter gruppetimen ber vi deg vaske av kontaktflater på utstyret du har benyttet. Det vil også være 15 minutter mellom hver gruppetime for å forhindre køsituasjoner og gi tid til vask mellom timene. 

Barnepass
Barnepass er stengt i sommer pga Covid 19.


 

Norgesferie? Tren på alle våre sentre med medlemskapet ditt

I sommer er det mange som skal på Norgesferie, og nå når vi endelig har åpent igjen vil vi at du skal kunne ha gode treningsmuligheter i ferien. Derfor åpner vi opp for at du kan trene på alle våre sentre, uansett hvilket medlemskap du har. Vi har mange sentre fra nord til sør, besøk www.fsc.no for å se nærmeste senter der du er.

Det er mange som skal på Norgesferie i år, og noen av sentrene vil ha litt kapasitetsutfordringer siden vi har begrensninger knyttet til å begrense smitte. Det kan være greit å ringe på forhånd dersom du skal besøke et nytt senter. Da får du vite sikkert at det passer å ta en treningsøkt når du hadde tenkt. 

Vær sosial, men hold avstand.

Vi gleder oss til å se deg på trening og ser frem til en aktiv sommer😊