Meny
Søk

Personvern og databehandling i Family Sports Club

Ditt Family Sports Club-senter tar personvern på alvor, og behandler alle personopplysninger etter strenge rutiner. Det er ditt Family Sports Club-senter (der du er eller har vært kunde) som er dataansvarlig. Ønsker du å komme i kontakt med personvernansvarlig på ditt senter kan du henvende deg til senteret enten på mail, telefon eller brev. Du finner kontaktinformasjon ved å trykke på "KONTAKT" på topplinjen, deretter velge riktig senter.

På ditt Family Sports Club-senter lagrer vi og bruker personopplysninger som er nødvendig for å kunne drive treningssenter. Vi prøver å begrense omfang og bruk til det mest nødvendige, uten at det går utover produktet og opplevelsen vi ønsker å levere. Du kan be om innsyn i opplysningene vi har om deg, eller be om å få de slettet. Så lenge du ikke har et aktivt kundeforhold eller vi er pålagt å lagre informasjonen av andre årsaker vil vi etterkomme ditt ønske så fort vi kan.

Når du registrerer deg på senteret eller nettsiden vår samler vi navn, adresse, fødselsdato, e-post og mobilnummer. Blir du kunde lagrer vi også bilde og betalingsinformasjon, i tillegg til besøkshistorikk og hvilke aktiviteter du deltar på. Vi bruker denne informasjonen og oppretter en profil til deg i vårt medlemssystem. I dette systemet bruker vi informasjonen for å sende regning, registrere betaling, gi deg tilgang til senteret, tilgang til “Mine sider”, gi deg mulighet til å booke aktiviteter (gruppetimer, PT, veiledning, barnepass m.m.), gi deg historikk om dine besøk, foreslå aktiviteter vi tror du liker og til å ha kontroll på hvem som besøker oss. Dersom du gir oss ditt samtykke vil vi gi deg målrettet informasjon om medlemskap, treningstips, informasjon om medlemsfordeler og annet vi tror du vil like hos oss. Vi vil gjøre dette gjennom SMS, e-post, telefon, Facebook og Google. Du må aktivt godta det, og du kan når som helst velge å ikke motta noen informasjon fra oss. Det gjør du på "Min side" eller ved henvendelse til senteret.

Om du ønsker kan du velge å laste ned våre applikasjoner, "FSC", “FAMILY” og “Tren med FSC”. Disse gir deg tilgang til forskjellige funksjoner, blant annet medlemskort på mobil, booking, logge treningsdata, aktivitetsmåling og du kan samle treningsdata fra andre apper og få all treningsdata i en app. Du deler da denne informasjonen med oss. Det kan være nyttig for å delta i konkurranser, for å få trenings- og kostholdsråd eller i sammenheng med veiledning. I enkelte tilfeller kan du også ta en undersøkelse som gir deg informasjon om hvilken type trening som er riktig for deg. Vi får denne informasjonen og vil gi deg treningsråd basert på dette. Undersøkelsen, bruk av appene eller å dele treningsdata med oss er valgfritt, og du trenger bare gjøre det om du ønsker. Du kan også velge å ikke motta treningsråd fra oss.

Personopplysninger er beskyttet i systemene våre. Data er beskyttet med innlogging og tiltak for å begrense innsyn. All aktivitet i våre systemer loggføres. Systemleverandør og innfordringspartner har nødvendig tilgang i systemene, og til deler av informasjonen som ligger der. Dette er strengt regulert gjennom avtaler vi har med dem. Vi vil aldri gi din informasjon til andre.

Når du registrerer deg hos oss uten å kjøpe en tjeneste, lagrer vi informasjonen din i 12 måneder. Dersom du kjøper en tjeneste vil vi av regnskapsmessige årsaker lagre noen opplysninger i fem år etter at tjenesten opphører (gavekort brukt opp, oppsigelse av medlemskap etc).12 måneder etter tjenesten opphører anonymiserer vi persondata, slik at vi ikke kan identifisere deg eller bruke dine opplysninger. Uidentifiserbar data om besøkshistorikk, notater, bookinghistorikk, aktiviteter du har deltatt på beholdes. Etter 5 år slettes alle opplysninger permanent. Vi lagrer papirkontrakter i 6 år  eller 1 år etter at kundeforholdet avsluttes.

Nettstedet vårt, fsc.no, benytter informasjonskapsler for å gi en bedre brukeropplevelse. Dette gir oss ikke-identifiserbar data for å analysere prestasjonen til nettsiden. Våre servere logger IP-adressene for alle besøkende. Disse benyttes ikke til å identifisere individuelle personer eller datamaskiner. Vi kan benytte tredjeparts annonseplattformer som for eksempel, men ikke begrenset til, Facebook, Instagram og Google. Annonser kan i noen tilfeller rettes mot deg som har besøkt nettsiden vår eller utført en spesielle handling på nettsiden vår. Annonser kan være tilbud eller informasjon om senterets tjenester, enten generelt eller som vi tror er relevant for deg.

Du kan når som helst be om at vi sletter dine personopplysninger. Så lenge du ikke har et aktivt kundeforhold, ubetalte regninger eller vi er pålagt å lagre informasjonen av andre årsaker vil vi etterkomme ønske så fort vi kan.