Meny
Søk

Fallforebyggende trening

Ny gruppetime for alle medlemmer

Family Sports Club i Fredrikstad er et stort treningssenter i sentrum. Treningssenteret er byens største, og senteret tilbyr alle former for trening. Senteret har alltid hyggelig betjening som tar i mot kunden, og hver dag kommer det hundrevis av unge og gamle for å trene på senteret. De trener i grupper, alene, ifbm. idrett eller bare for å bevege seg litt. Treningssenteret har et meget kompetent team av trenere som hver dag leverer et bredt treningstilbud. På senteret få man også hjelp - og det er inkludert i medlemskapet. På den måten trenger man ikke lure på hva man skal gjøre.

Trening for godt voksne

På senteret satses det på trening for de som er litt eldre. Vi kaller det trening for "godt voksne" eller "senior trening". Men, når er man egentlig senior og godt voksen? Vi har ingen aldersgrenser opp eller ned, så her må man vurdere selv. Ingen er hvert fall for gamle, det er helt sikkert. På Family i Fredrikstad er det medlemmer som er over 80 år.

Trening er alltid positivt, og det gjelder også når man blir eldre. Kanskje mest da. I tillegg til at bevegelse er bra er det trivelig å komme hit for å møte andre, ta en kaffe kopp og prate litt. Senteret har alltid bemanning som tar deg godt i mot.

Family starter nå opp med Fallforebyggende trening som egen gruppetime på timeplanen.

Den første timen starter opp tirsdag 07/01 kl. 11.00
og går 2 ganger i uken, hver tirsdag og hver torsdag klokken 11.00

Timen passer for eldre som trenger å trene balanse og styrke for å unngå fall. Både damer og herrer. 

Instruktør - Marianne Hermansen.

Vi vil legge stor vekt på balanse, koordinasjon og styrke på bein, rygg og mage. Det vil bli enkel oppvarming som alle kan være med på, deretter fokuserer vi på styrketrening. Timen er utformet slik at alle kan delta. Timen vil foregå i en sal med enkle hjelpemidler, sammen i gruppe.

Har du spørsmål eller du vil melde deg på? Ring oss på 69 300 310.