Meny
Søk

Alltid bemannet

Vi er alltid bemannet når du er på trening.

Vi på Family Sports Club ønsker å gi deg gode treningsopplevelser hver gang du kommer til oss. Derfor vil vi alltid være på jobb når du er på trening. Vi ønsker å tilby god service og et treningsmiljø som er godt, trygt og trivelig, og for å til det tror vi det er viktig og alltid være på jobb når du er på trening. 

Ved å alltid være tilstede når du trener er vi tilgjengelig om du lurer på noe, kan booke timer for deg, holder senteret ryddig, gi deg treningstips eller hva det måtte være.

At senteret alltid er bemannet i åpningstiden gir også en tryghet for foreldrene til våre yngre medlemmer. Med bemanning får vi sikret et sunt, godt og trygt treningsmiljø, og det er godt for foreldre å vite. Family Sports Club tilbyr trening for ungdommer helt ned i 13 års alderen, og da er treningsmiljøet svært viktig. Det er viktig for oss at vi bidrar til sunne treningsvaner og da hjelper det at vi faktisk er på jobb når de trener hos oss.

Family Sports Club er også en sosial arena, der mange møtes. At vi alltid er på jobb når du trener bidrar til å skape litt mer liv på senteret, noe vi vet at mange unge og gamle setter pris på.

Vi kaller det god gammeldags service, og vi mener det er viktig for å kunne gi deg gode treningsopplevelser.